InformatieIn 2012 zijn wij op het idee gekomen om middels de organisatie van een MTB toertocht geld te gaan inzamelen voor de Vereniging Ziekte van Hirschsprung. Dit idee is erg goed uitgepakt. In april 2013 werd de eerste  Nieuw Balinger MTB toertocht georganiseerd. Met 385 deelnemers en een opbrengst van € 2063 was het een succes.

Vanwege het succes en de leuke reacties was het in april 2014 tijd voor de tweede Nieuw Balinger MTB toertocht. In 2014 zijn maar liefst 481 deelnemers van start gegaan en hebben we € 4000 opgehaald voor het goede doel.  In maart 2015 was het tijd voor mtb toertocht nummer 3 met een opbrengst van maar liefst 3000 euro, kijken als organisatie zeer tevreden terug op deze derde edities van de MTB Toertocht.

Daarom zijn wij niet stil gaan zitten en zijn wij alweer druk bezig met de vierde Nieuw Balinger MTB toertocht, die in april 2016 zal worden georganiseerd. De eerste plannen zijn er al, zo zullen de routes deels worden aangepast, waardoor nieuwe routes de toertocht nog mooier en afwisselender maken. De volgende Nieuw Balinger MTB toertocht staat gepland voor 10 april 2016!

Namens de vereniging worden er dvd’s en informatieboeken verspreid. Leden van de vereniging ontvangen 4x in het jaar het blad Drukwerk. Daarnaast zetten de vrijwilligers zich in om verschillende Regio- en Kinderdagen te organiseren voor diverse leeftijdsgroepen. Dit is maar een kleine greep uit de Werkzaamheden. Hier is wel geld voor nodig en doordat de subsidies de laatste jaren drastisch verminderd zijn willen wij een bijdrage leveren om de patiëntenvereniging Ziekte van Hirschsprung te helpen.

Dit kan niet zonder uw hulp!!!

Laat uw passie voor fietsen zien, door u in te schrijven voor deze toertocht en help ons mee om een mooi bedrag bij elkaar te fietsen!!! Geen passie voor fietsen? Maar toch een steentje bij willen dragen?! Dat kan!!!!

Ibannummer NL37 RABO 0178 0975 00

t.n.v. stichting Nieuw Balinge voor het goede doel te Nieuw Balinge.

Voor vragen kunt u het contactformulier invullen en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Namens het bestuur alvast enorm bedankt!!!!!

Bestuur:

Martin Wind (Voorzitter)

Angelique Wind (Secretaris)

Raymond Peters (Penningmeester)

Marc van der Werf (Bestuurslid)

Bennie Slomp (Bestuurslid)

Martin Lips (Bestuurslid)

   Like ons op Facebook of volg ons op Twitter! 

Welkom op onze website !


HOOFDSPONSOR

 

Webworks by TLN Webdesign